Villkor

Priser & Frakt

Aktuella priser på produkter lämnas på reflexa.se som uppdateras i realtid. Priserna anges i SEK. Moms tillkommer. På webbplatsen angivet pris gäller om inget annat särskilt överenskommits. Fraktfritt på beställningar över 1000 SEK. Vid annat fall är frakten 199 SEK.

Betalningsvillkor & Säkerhet

Betalning erläggs genom betalning till Klarna. Fakturering sker efter särskild kreditprövning. Klarnas betalningsvillkor gäller. Produkterna förblir Reflexa.se egendom till dess full betalning erlagts. Om det finns skäligt tvivel avseende kundens betalningsförmåga, har reflexa.se och betalningspartner rätt att förkorta kredittiden, kräva förskottsbetalning eller annan säkerhet för framtida leveranser. 
Om kunden är ett företag, kan en kreditprövning ske och faktura skickas tillsammans med paketet om inget annat överenskommits. Kunden kan komma att bli kontaktat efter genomfört köp.
Betalning sker alltid via Reflexa bankgiro 579-2239.

Leverans

Lagervaror kommer att skickas inom 5-7 arbetsdagar.
Paket skickas med Postnord. Paketet levereras direkt ut till aviseringsadress förutsatt att mottagaren är ett företag, annars gäller utlämning vid ombud. Om kollit inte kan levereras på grund av tex, låst port och kod saknas kommer det att finnas tillgängligt för avhämtning på Postens utlämningsställe nästkommande vardag enligt avisering till mottagaren.
OBS! Lämna alltid ut tillräcklig information, såsom telefonnummer, portkod etc., så att Postnord kan nå dig när ditt paket ska lämnas.
Tryckta varor, då förbeställda transfers finns på Reflexa.se lager, skickas inom 7 dagar.
Nya kunder som önskar tryck förväntas få sin beställning levererat inom 14 dagar.

Retur & Ångerrätt

För din trygghet ger vi dig 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Vi vill att du kontaktar oss innan du gör en retur, order@reflexa.se. Ångras köpet står kunden för returfrakten. Kravet för att en vara ska kunna returneras är att den är i väsentligen oförändrat skick när den kommer tillbaka till oss. Ångerrätten gäller inte om varan är använd, skadad, eller på annat sätt modifierad. Inte heller om förbestämt tryck har gjorts på varan. Det är självklart möjligt att reklamera en vara med ett uppenbart fel trots att den är specialtillverkad. När du returnerar en vara är det du som ansvarar för att den kommer fram till oss, och att den gör det i bra skick. Slå därför in produkten ordentligt, och skicka den ”rekommenderat” om du vill vara på den säkra sidan. Ditt postombud kan hjälpa dig med frakthandling eller porto. Återbetalning görs endast på de returer som kommer tillbaka till oss. När returen godkänts av oss görs alltid en återbetalning inom 30 dagar! I övrigt följer vi Konsumentköplagen och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Reklamation

Skulle varan vara felaktig eller skadad måste reklamation göras inom skälig tid. Reklamationen görs genom att maila oss på order@reflexa.se. Skriv då ditt ordernummer och vad som är skäl till din reklamation samt en tagen bild på produkten. Om en vara är felaktig står vi för returfrakten, vilket kommer återbetalas till dig inom 30 dagar vid godkänd retur. Vid reklamation tillämpas konsumentköplagen, se www.konsumentverket.se.

Återbetalningar

Vid retur eller reklamation återbetalar vi alltid inom 30 dagar. Har du valt att betala med kort sätts i första hand pengarna tillbaka på ditt konto. Observera att pengarna återbetalas till det konto du använde vi köpet. Vid köp med Klarna Konto eller Klarna Faktura kan vi makulera ordern från kontot eller fakturan, om du inte redan betalat in något på den. Har du betalat in får du pengarna insatta på ditt konto inom 30 dagar.

Övrigt

Samtliga material som publiceras på reflexa.se, detta inkluderar logotyper, programvara, varumärken, text och bild är skyddat enligt immaterialrätten. Det innebär att inget material får kopieras, användas eller överföras till tredje part utan tillåtelse från reflexa.se. Eventuella överträdelser beivras. Vi kan inte garantera att produktens färg överensstämmer med den fysiska färgen då detta beror på skärmens inställning och modell.